Solair 1100LD


A SOLAIR 1100LD (lézerdióda) a maga nemében az első olyan hordozható részecskeszámláló, amely 0,1 mikronos érzékenységgel és 1,0 CFM (28,3 LPM) áramlási sebességgel rendelkezik lézerdióda technológiával.

A hagyományos HeNe (hélium neon) részecskeszámlálók gyakori tisztítást, rendszeres lézercső cserét igényelnek, és alacsony koncentrációs határértékekkel rendelkeznek. A SOLAIR 1100LD-t úgy tervezték, hogy az ISO Class 1-től 7-es osztályú tisztaterekben működjön anélkül, hogy a környezet károsítása vagy a koncentrációs határértékek túllépése miatt kellene aggódnia.

1.számú a sokoldalúság

A SOLAIR részecskeszámlálók sorozata a legsokoldalúbb a piacon. Legyen szó a tisztatér ISO-szabványok szerinti tanúsításáról, rutin tesztelésről, a sűrített gázvezetékekben lévő részecskék számlálásáról, a HEPA-szűrők szivárgásának ellenőrzéséről, a HEPA-szűrők teszteléséről vagy a környezeti paraméterek, például a TRH, DP vagy AV méréséről, A SOLAIR hordozható részecskeszámláló a megfelelő eszköz a munka elvégzéséhez.

Tisztatéri tanúsítás

Függetlenül attól, hogy tanúsítja a jelenlegi ISO 14644 szabványt, az EU GMP 1. mellékletét vagy a 209E szövetségi szabványt, a SOLAIR rendelkezik a tanúsítási jelentés varázslójával.

Rutin tesztelés

A rutintesztelés gyerekjáték az intuitív kezelőfelületnek, a zoom képernyőnek és a beépített mintaeljáráseknek köszönhetően.

Hibaelhárítás

Hangjelzéssel és koncentrációs mintavételi móddal a SOLAIR leegyszerűsíti a részecskeforrások azonosítását a tisztaterében.

Sűrített gáz tesztelése

A SOLAIR nagynyomású diffúzor vagy nagynyomású szabályozó segítségével tudja tesztelni a részecskeszámot a sűrített levegőben. A részecskék 0,1 mikronig tesztelhetők.

HEPA szűrő szkennelés

A HEPA szűrők szkennelése kritikus lépés a HEPA szűrő integritásának és a tisztatér általános tisztaságának biztosításához. A Lighthouse ScanAir tartozéka egyszerűbbé teszi a szűrővizsgálatot.

A HEPA szűrő kihívásának tesztelése

Egyéb környezeti paraméterek, például hőmérséklet, páratartalom, nyomáskülönbség vagy levegősebesség monitorozása

Egyéb környezeti vizsgálatok

A SOLAIR legfeljebb 4 olyan környezeti érzékelőről tud adatokat rögzíteni, amelyek a SOLAIR-hez csatlakoznak, és az általa táplált. Az adatok a 3000 rekord adatpufferbe kerülnek, és a részecskeszámlálási adatokkal együtt letölthetők a számítógépére USB-kulcson keresztül.

A jobb technológia nagyobb rugalmasságot eredményez

A SOLAIR 1100 lézerdiódát használ lézerforrásként. Ez a lézertechnológia a SOLAIR 1100 számára 10-szeres koncentrációs határérték-emelkedést biztosít a versenytársakhoz képest. A magasabb koncentrációs határ lehetővé teszi a műszer használatát az ISO Class 1-Class 7 környezetekben.

Időt takarít meg

Töltsön kevesebb időt a részecskeszámláló konfigurálásával és több időt a részecskék számlálásával. A SOLAIR az iparág egyik legjobb és könnyen használható érintőképernyős felületével (UI) rendelkezik. A mintakonfiguráció gyerekjáték az ICON-vezérelt menükkel, az egyszerű elrendezéssel és a fokozott válaszkészséggel. Az intuitív kezelőfelület csökkenti az új felhasználók tanulási idejét, és leegyszerűsíti az SOP-ok írását a működéshez. A SOLAIR integrált jelentésvarázslóval rendelkezik a tisztatér-tanúsítványhoz, amely a tisztatér-tanúsítványt gyerekjátékká teszi. Az alapvető mintaparaméterek bevitele után a varázsló felszólítja a végfelhasználót, hogy lépjen a következő mintahelyre, ami segít abban, hogy ne hagyjanak ki mintahelyeket. A konfigurálható eljásrás adatbázis akár 50 eljárást is tárolhat mintavételhez és jelentésekhez. Ezek az eljárások csökkentik a kezelői konfigurációs hibákat és a beállítási időt.

Egyszerű használat

Az könyebb jobb, a SOLAIR 1100 a legkönnyebb 0,1 mikronos részecskeszámláló a piacon, mindössze 23 fonttal. elem nélkül és 26 elemmel. A SOLAIR táplálható fedélzeti akkumulátorról, vagy közvetlenül a konnektorhoz csatlakoztatható a hosszabb használat érdekében. A piacon kapható hordozható eszközök közül a leggyorsabb akkumulátor-töltési idővel a SOLAIR páratlan üzemidőt kínál. Hangjelzéssel és koncentrációs mintavételi móddal, a SOLAIR leegyszerűsíti a részecskeforrások azonosítását a tisztaterében. A SOLAIR adatai közvetlenül letölthetők egy önálló szoftvercsomagba vagy a Lighthouse valós idejű megfigyelőrendszerébe. Ezekkel a műszerekkel való rugalmas kommunikációt az integrált Ethernet, RS-485, USB és USB flash meghajtó interfészek teszik lehetővé.

Megbízhatóság

A SOLAIR hordozható részecskeszámlálók sora lézerdióda technológiát alkalmaz. A SOLAIR-en belüli vákuumrendszert zárt hurkú visszacsatolással tervezték a pontos mintamennyiség biztosítása érdekében. A vákuumszivattyút a Lighthouse tervezte és építette a hosszú távú megbízhatóság érdekében. A SOLAIR 1100LD-t az ISO 21501-4 szabvány szerint tervezték, gyártották és kalibrálták, hogy biztosítsák a részecskeszámlálás pontosságát. A SOLAIR akár 3000 rekordot is képes tárolni a részecskeszámlálási adatokról akár 8 részecskecsatornáról, a konfigurálható eljárásadatbázis pedig akár 50 eljáráset is tárolhat mintavételhez és jelentésekhez. Minden adat gyorsan és megbízhatóan átvihető számítógépre, létesítményfelügyeleti rendszerre vagy épületautomatizálási rendszerre.

Főbb jellemzők:

 • 0,1 µm -1,0µm
 • 1,0 CFM (28,3 LPM) áramlási sebesség
 • Akár 8 szemcseméretig
 • Kategóriájában 1. a sokoldalúságért
 • Az iparág legjobb felhasználói felülete ISO 21501-4 megfelelő
 • Az egyik legkönnyebb hordozható készülék a piacon
 • Rozsdamentes acél szerkezet
 • 21 CFR Part 11 kompatibilis
 • biztonságos adatátvitel USB flash meghajtón keresztül
 • Jelentésvarázsló tisztatér-megfelelés/hiba jelentésekhez: FS-209E, ISO 14644-1 (2015-ös verzió) és EU GMP 1. melléklet
 • Több kommunikációs interfész: USB, RS-485, Ethernet és USB flash meghajtó
 • 5,7 hüvelykes színes TFT érintőképernyő
 • 3000 rekord adattároló memória 50 rekordos konfigurálható eljárás adatbázis
 • Több nyelv támogatása: angol, francia, német, olasz, spanyol, kínai, orosz, japán, koreai

 

 

Termék fileok


    Brochure – Solair 1100LD, 3100, 3350, 5100, Boulder Counter  Letöltés
    Data Sheet – Solair 1100LD  Letöltés
    Operating Manual – Solair 1100LD Gen E  Letöltés

 


Kapcsolódó Termékek

 

Solair 3100

 • 0,3 – 25 μm részecske méretű csatornák
 • 1 CFM áramlási sebesség

Solair 5100

 • 0,5 – 25 μm részecske méretű csatornák
 • 1 CFM áramlási sebesség

Solair 3350

 • 0,3 – 25 μm részecske méretű csatornák
 • 100 LFM áramlási sebesség

Solair BC

 • 0,5 – 100 μm részecske méretű csatornák
 • 1 CFM áramlási sebesség
Olvass tovább >  Olvass tovább >  Olvass tovább >  Olvass tovább >