Rólunk

TRD-Trading Hungary Kft.

 

TRD-Trading Hungary Kft. 2010-ben alakult, azóta meghatározó szerepet tölt be beszállítói szereplőként a hazai mérőeszköz kereskedelmi,- szolgáltató szektorban az alábbi területeken:

 • Mérőeszköz, - mérési tanácsadás
 • Teljes mérőeszköz felügyelet - menedzsment
 • Mérőeszköz kereskedelem – LIGHTHOUSE, IMADA, MICROTECH, ANDILOG, KROEPLIN, TOP-TECH, MITUTOYO, NAGMAN, WYLER, KERN, CEDAR, PHYNIX…
 • Mérőeszköz javítás, átalakítás
 • Kalibrálás, hitelesítés
 • Tisztatér technológia - por és részecskeszámlálók, bútorok, berendezések
 • Anyagvizsgálati berendezések, segédanyagok kereskedelme
 • Egyszeri illetve állandó bérmérés, vizsgálat

Egyre több megkeresés illetve egyre nagyobb igény merült fel tisztatér technológia területén szükséges mérésügyi megoldásokra, készülék beszerzés -szervizelésre és kalibrálásra akár tisztatér kialakítás, bérmérés valamint tanácsadásra, így cégünk egyre nagyobb részben erre a területre helyezte a hangsúlyt.

Mára már komoly szakmai tapasztalattal, referenciákkal, gyártói támogatással rendelkezünk ezen technológia területén.

trd_trading_hungary_logo_levego_folyadek_reszecskeszamlalo_mikrobialis_mintavevo_kornyezeti_monitorozo


Lighthouse LWS

Cégünk a TRD-Trading Hungary Kft. képviseli a Lighthouse LWS Solution tisztatéri részecskeszámláló készülékékek gyártóját Magyarországon.

Pharma monitoring referenciák:

reszecskeszamlalo levego folyadek kornyezeti monitorozas mikrobialis mintavevo reszecskeszam

Hospital monitoring referenciák:

reszecskeszamlalo levego folyadek kornyezeti monitorozas mikrobialis mintavevo reszecskeszam

 

Professional monitoring referenciák:

reszecskeszamlalo levego folyadek kornyezeti monitorozas mikrobialis mintavevo reszecskeszam

 

Wireless monitoring referenciák:

reszecskeszamlalo levego folyadek kornyezeti monitorozas mikrobialis mintavevo reszecskeszam

 

www.golighthouse.com

Lighthouse Corporate bemutatóvideó:

 


A Lighthouse LWS termékeken felül:

 • KANOMAX
 • AIRY       
 • PARTICLE PLUS

számlálók kalibrálását, szervízét is vállaljuk.

A Lighthouse termékek szerviz, kalibrálás szolgáltatást 8-12 munkanapos határidővel tudjuk vállalni – ez ma Magyarországon a leggyorsabb ilyen jellegű szolgáltatás.

ISO 21501-4  es szabvány szerinti kalibrálást tudunk biztosítani.


További ezen területhez kapcsolódó általunk forgalmazott termékek:

 • EDS -ruházat, kiegészítők, egyedi megoldások
 • Tisztatér ruházat, kiegészítők német kiemelt minőségű gyártó:

DACH Germany (www.dach-germany.de)


LIGHTHOUSE WORLDWIDE SOLUTIONS

"A világ vezető gyártója a valós idejű szennyeződésfigyelő rendszerek és a levegőben lévő részecskeszámlálók terén!"

Az 1982-ben alapított Lighthouse Worldwide Solutions a világ vezető szállítója a valós idejű szennyeződés-figyelő rendszerek és levegőben lévő részecskeszámlálók terén. A vállalat kiváló szoftvertervezését, adatintegrációs képességét és világszerte működő támogatási irodáit kihasználva élvonalbeli szennyeződésfigyelő megoldásokat kínál ügyfeleinek. Ezek a megoldások lehetővé tették a Lighthouse ügyfelei számára, hogy magas termékhozamot tartsanak fenn azáltal, hogy folyamatosan figyelemmel kísérik azokat a körülményeket, amelyek káros hatással lehetnek termékeikre. A Lighthouse Monitoring System és a Lighthouse légi részecskeszámlálók sorozata számos vállalat szabványává vált, mint például az Amgen, Genentech, Baxter, Pfizer, Bayer, Novo Nordisk, SpaceX, Tesla, Seagate, TSMC, Samsung, Lockheed Martin, Microchip, Medtronic , 3M, Boston Scientific és még sok más.

 

A Lighthouse a rendelkezésre álló szennyeződés-figyelő megoldások legteljesebb sorát kínálja, beleértve a levegőben lévő részecskeszámlálókat, a mikrobiális mintavevőket és a folyadékrészecske-számlálókat, valamint a hőmérséklet-/páratartalom-érzékelőket. Ezek a megoldások ma már világszerte megtalálhatók a félvezető-, gyógyszer-, adattároló-, biotechnológiai, repülőgép- és védelmi ipari üzemekben.

 

A Lighthouse Monitoring Systems volt az első Open Architecture rendszer, amely biztosítja ügyfelei számára azt a rugalmasságot, amelyre szükségük van ahhoz, hogy minden típusú érzékelőt egyetlen felügyeleti rendszerbe integráljanak. A Lighthouse továbbra is forradalmasítja az iparágat a folyamatos szoftver- és hardverkutatás és -fejlesztés révén, skálázható rendszertervezéssel, amely lehetővé teszi a rendszer növekedését az Ön igényeinek megfelelően. Ez a rugalmasság a rendszer minden aspektusába be van építve, így tetszőleges számú egyedi interfész, felügyeleti vagy riasztó megoldást tesz lehetővé.

 

A díjnyertes részecskeszámlálók Lighthouse sorozata kézi, hordozható és távoli részecskeszámlálók teljes sorozatából áll, amelyek olyan funkciókat tartalmaznak, mint a zoom funkcióval rendelkező érintőképernyős kijelzők, a részletes jelentési funkciók, a történelmi adatok áttekintése, a cserélhető/tölthető lítium-ion akkumulátorok és Alfa-numerikus helycímkék, hogy csak néhányat említsünk. A Lighthouse emellett a világ legnagyobb, legátfogóbb szennyeződésfigyelő rendszereit tervezi, telepíti és karbantartja, valamint kalibrálási, szervizelési, javítási, szennyeződés-ellenőrzési képzési és konzultációs szolgáltatások teljes csomagját kínálja.

 

Lighthouse Worldwide Solutions levegő folyadék részecskeszámláló mikrobiális mintavevő monitorozó

 

 

 

 

 

 

 

Lighthouse Worldwide Solutions (golighthouse.com)