Folyadék részecske számlálók

 

Ahol a gamma immunitás és az érzékenység találkozik

A Vertex50

Ahol a gamma immunitás és az érzékenység találkozik A Vertex50, tudjuk, hogy az Ön ultratiszta vízrendszere kritikus fontosságú az Ön alkalmazása szempontjából; meghallgattuk et az igényt és bemutattuk a Vertex50-et. A Vertex50 korai észlelést, az iparág legalacsonyabb téves számlálási arányát és bevált tisztítási időt kínál. Fedezze fel, hogyan éri el ezt a Vertex50?

Részletek >

 


A folyadék mintavevők

megfelelnek az iparági szabványoknak

Az LS folyadékmintavevők termékcsaládja tökéletes választás minden alkalmazáshoz. Az LS-20 USP 788-as megfelelést biztosít a beépített riportokkal és egy nemrégiben frissített vezérlőszoftver-csomaggal. Bármilyen alkalmazásáról van szó, amikor folyékony közegben mintavételt kell végeznie, mi gondoskodunk róla, hogy ez tökéletesen sikerüljön

Részletek >

 

 


Soron belüli távoli folyadékrészecske-számlálók

DI víztisztaság ellenőrzése

A DI víztisztaság meghatározása kritikus fontosságú minden alkalmazásnál. A DI vizet sokféleképpen használják fel, és szüksége van egy eszközre annak ellenőrzésére, hogy a szállított víz megfelel-e egy bizonyos tisztasági szintnek? A Lighthouse Remote Liquid Particle számlálók ideális termékek a DI vízrendszerekhez, egyszerű telepítésük és folyamatos felügyeleti képességeik miatt.

Részletek >