LMS Pro


Az LMS Professional Monitoring System az összes felügyelt gyártási és szolgáltatási műveleti fázis adatainak elemzésére és megjelenítésére szolgál. Fejlett kialakítása kifinomult automatizált riasztási, értesítési, megtekintési, jelentési és auditálási képességeket biztosít bármely működő létesítmény számára.

 

Az egyszerűsített telepítés, konfigurálás és érvényesítés kulcsfontosságú funkciók. A kifejezetten a nagy megbízhatóságú és biztonságos létesítményfelügyeletre tervezett LMS Pro átfogó biztonságot tartalmaz redundáns adatgyűjtő rendszerrel és intuitív, könnyen használható felülettel.

 

 Kulcsrakész megoldások

A Lighthouse teljes körű, közvetlen gyári támogatást nyújt a rendszer teljes élettartama alatt, beleértve a tanácsadást, a rendszertervezést és -gyártást, a telepítést, a kalibrálást, valamint az utószolgáltatást és a képzést. Mérnökeink, technikusaink és támogató személyzetünk elkötelezettek ügyfeleink teljes megelégedettsége mellett.

 

 Adatok a keze ügyében

Az LMS Pro szoftverrel könnyedén hozzáférhet az adatokhoz, amikor és ahol akarja. Akár az íróasztalánál, akár a hálózat bármely számítógépénél ül, minden szükséges adathoz hozzáférhet.

 

Megtekintheti adatait többféle formátumban:

 

  • Valós idejű térképek
  • Valós idejű/történelmi grafikonok
  • Valós idejű/történelmi adattáblázatok
  • Rács táblázatok
  • Riasztási naplók
  • Eseménynaplók
  • Megfelelőségi jelentések
  • Tétel- és tételjelentések

 

Adatredundancia

Mivel a környezetszennyezés hátrányosan befolyásolhatja a termék hozamát, a környezeti feltételek figyelemmel kísérése kritikus fontosságú.

 

Egyetlen kirándulás több százezer dolláros termékveszteségbe is kerülhet. Redundáns adatgyűjtéssel az adatai automatikusan két adatbázisba kerülnek egyidejűleg. Tükrözött adatbázisok esetén, ha a fő számítógép meghibásodik, a másodlagos automatikusan átveszi az adatgyűjtést, így zavartalan adatgyűjtést biztosít, és riasztást ad a specifikáción kívüli állapotok esetén.

 

Egyszerű használat

Az LMS Pro-t ICON-vezérelt felhasználói felülettel tervezték, amely nagyban leegyszerűsíti a felhasználói élményt. A színkódolt állapot és az egyedi formájú IKONOK fokozzák az amúgy is intuitív felhasználói felületet.

 

 


Kapcsolódó Termékek

 

 

Levegő Részecske számlálók

Hőmérsékleti szenzorok

Nyomástávadó

Páratartalom szenzor

Légsebesség szenzor