Lighthouse megfigyelő rendszerek gyógyszeripari termékekhez


Az LMS Pharma Monitoring System a gyógyszerészeti műveletek minden fázisára vonatkozó adatok elemzésére és megjelenítésére szolgál. Fejlett kialakítása kifinomult automatizált riasztási, értesítési, megtekintési, jelentési és auditálási képességeket biztosít bármely gyógyszerészeti létesítmény számára.

 

Az egyszerűsített telepítés, konfigurálás és érvényesítés kulcsfontosságú funkciók. A kifejezetten a nagy megbízhatóságú és biztonságos létesítményfelügyeletre tervezett LMS Pharma átfogó biztonságot tartalmaz redundáns adatgyűjtő rendszerrel és intuitív, könnyen használható felülettel.

Egyszerű használat

Az LMS Pharma-t ICON-vezérelt felhasználói felülettel tervezték, amely nagyban leegyszerűsíti a felhasználói élményt. A színkódolt állapot és az egyedi formájú IKONOK fokozzák az amúgy is intuitív felhasználói felületet.

 

Adatok a keze ügyében

Az LMS Pharma szoftverrel könnyedén hozzáférhet az adatokhoz, amikor és ahol akarja. Akár az íróasztalánál, akár a hálózat bármely számítógépénél ül, minden szükséges adathoz hozzáférhet.

 

Megtekintheti adatait többféle formátumban:

 

  • Valós idejű térképek
  • Valós idejű/történelmi grafikonok
  • Valós idejű/történelmi adattáblázatok
  • Rács táblázatok
  • Riasztási naplók
  • Eseménynaplók
  • Megfelelőségi jelentések
  • Tétel- és tételjelentések

 

 

Rendszer redundancia

A kritikus műveletek környezeti felügyeletét különböző GMP-előírások írják elő, és kivétel nélkül meg kell történnie ezen műveletek előtt és közben. Az (opcionális) adatgyűjtés redundanciájával adatai automatikusan két adatbázisba kerülnek egyidejűleg. A tükrözött adatbázisoknál, ha a fő számítógép meghibásodik, a másodlagos automatikusan átveszi az adatgyűjtést, így zavartalan adatgyűjtést és riasztást biztosít.

 

 

 

21 CFR-megfelelés

Az egyedi felhasználói azonosítóval, jelszavas védelemmel, biztonságos adatbázissal, automatikus kijelentkezéssel és jelszavas öregítéssel az LMS Pharma szoftvert a 21 CFR Part 11-nek való megfelelésre tervezték.

 

Projektmenedzsment 100%-ban kulcsrakész megoldásokkal

 

A Lighthouse Worldwide Solutions átfogó projektmenedzsment szolgáltatásokat kínál Monitoring Systems projektjeinkhez. Projektmenedzsereink az idő 100%-ában irányítják a felügyeleti rendszerek projektjeit, mi pedig több mint 30 éve tökéletesítjük a projektek megvalósítását. Egy dedikált projektmenedzserrel biztos lehet benne, hogy Monitoring Systems projektjét időben és a költségvetésen belül teljesíti.

 

Érvényesítési szolgáltatások

 

A gyógyszeriparban és a biotechnológiai iparban a validálás arra utal, hogy dokumentált bizonyítékokat állítanak fel arra vonatkozóan, hogy egy folyamat vagy rendszer, ha a meghatározott paramétereken belül működtetik, hatékonyan és reprodukálhatóan képes előállítani az előre meghatározott specifikációinak és minőségi jellemzőinek megfelelő gyógyászati ​​terméket. A Lighthouse hitelesítéskezelést és dokumentációt kínál az ügyfeleink számára biztosított részecskeszámlálókhoz és online megfigyelőrendszerekhez. Követjük a cGAMP meghatározott irányelveit a rendszerellenőrzéshez.

 

 


Kapcsolódó Termékek

 

Levegő Részecske számlálók

Hőmérsékleti szenzorok

Nyomástávadó

Páratartalom szenzor

Légsebesség szenzor