LMS Express RT

Kérjen árajánlatot!

 


Lighthouse Express valós idejű megfigyelőrendszerek

Az LMS Express szoftver lehetővé teszi, hogy a hét minden napján, a hét minden napján, 24 órában folyamatosan felügyelje tisztaszobáját. Amint egy kirándulás megtörténik, azonnal értesítést kap, hogy reagáljon a felmerülő problémákra. A szoftver lehetővé teszi, hogy annyi érzékelőt integráljon, amennyit csak szeretne.

 

Egyszerű, könnyen használható, intuitív

Az LMS Express szoftver egyszerű és könnyen használható. A szoftver beépített térképekkel, grafikonokkal, diagramokkal és adattáblázatokkal rendelkezik, így könnyen megtekintheti az összegyűjtött adatokat.

 

Érvényesítse rendszerét

A Lighthouse képes IQ/OQ érvényesítési szolgáltatásokat kínálni az LMS Express szoftverhez. Ellenkező esetben biztosítunk önnek futtatható IQ/OQ dokumentumokat, amelyek lehetővé teszik a dokumentumok önálló érvényesítését. Érvényesítési dokumentumainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a mai szabályozások és irányelvek szigorú követelményeinek.

 

Kulcsrakész megoldások

A Lighthouse kulcsrakész megoldásokat tud nyújtani a telepítéstől az üzembe helyezésen át a projekt érvényesítéséig. Ez lehetővé teszi, hogy megnyugodjon, hogy a Lighthouse képes ellenőrizni a projekt minőségét az elejétől a végéig. Ezenkívül ez lehetővé teszi, hogy bármely szolgáltatással vagy támogatással kapcsolatban egyetlen kapcsolattartó legyen.

 

Képes más környezeti paraméterek figyelésére

 

Az LMS Express szoftverrel több környezeti paramétert is felügyelhet. Mindezek az adatok integrálhatók LMS Express szoftverébe. Ez lehetővé teszi, hogy minden adatát központilag elhelyezze, és riasztásokat állítson be ezen paraméterek alapján. Az általunk megfigyelhető környezeti paraméterek a következők:

 

  • Részecskeszámok
  • Temp/RH
  • Nyomáskülönbség
  • Levegő sebesség
  • Ajtó állapota
  • CO2 szint
  • Életképes részecskék
  • O2 szintek

 

 


Kapcsolódó Termékek

 

 

Levegő Részecske számlálók

Hőmérsékleti szenzorok

Nyomástávadó

Páratartalom szenzor

Légsebesség szenzor