ApexP5


Az ApexP5 hordozható részecskeszámláló akár 3000 rekordot is képes tárolni a részecskeszámlálási adatokról akár 4 részecskecsatornáról, a konfigurálható adatbázis pedig akár 50 mintavételi és jelentési receptet is képes tárolni.

Öndiagnosztika

Az ApexP5 belső öndiagnosztikai technológiával készült, amely folyamatosan figyeli a lézer állapotát, biztosítva a részecskeszámlálási adatok megbízhatóságát. Az Apex öndiagnosztika a lézeren, az áramlási sebességen és a részecskedetektoron biztosítja, hogy a műszer a megadott tűréshatárokon belül működjön.

Biztonságos adatátvitel

Az ApexP5 Secure Data Transfer lehetővé teszi az összes részecskeszám-adat gyors és megbízható átvitelét USB flash meghajtóra, számítógépre, létesítményfigyelő rendszerre vagy épületautomatizálási rendszerre. Az ApexP5 rugalmas adatkommunikációval rendelkezik az integrált RS-485 Modbus és USB flash meghajtó interfészeken keresztül.

Adatok elérhetősége

Tekintse meg az ApexP5 adatokat a beépített 5,7 hüvelykes színes érintőképernyőn, USB interfészen, külső nyomtatón, webszerveren, vagy kommunikáljon Modbus/TCP/IP-vel harmadik féltől származó szoftveralkalmazásokkal.

Web szerver

Tekintse meg a valós idejű adatokat laptopján, táblagépén vagy okoseszközén.

Nyomtatás

Válassza az opcionális USB-nyomtatónkat tisztatéri tanúsítvány sikeres/sikertelenségi jelentések nyomtatásához: Szövetségi szabvány 209E, ISO 14644-1: 1999 és ISO 14644-1: 2015, valamint az EU GMP 1. melléklete

Környezeti kompatibilitás

Minden fertőtlenítési eljárással kompatibilis Az ApexP5 304-es rozsdamentes acél burkolatot, zárt bemeneteket használ, és kompatibilis a H2O2 gőzmentesítéssel.

Főbb jellemzők

  • 0,5 – 10,0 μm részecskeméret-tartomány
  • 1,0 CFM (28,3 LPM) áramlási sebesség
  • 5,7 hüvelykes színes érintőképernyő
  • 3000 rekord adattárolás
  • Öndiagnosztika
  • Távoli hozzáférés a belső webszerveren keresztül

 

 

 

 

Termék fileok


    Brochure – Apex P3, P5  Letöltés
    Data Sheet – Apex P3, P5  Letöltés
    Operating Manual – Apex P3, P5  Letöltés

 

Kellékanyag fileok


    Read Me First – APEXP USB Printer  Letöltés

 

Kapcsolódó Termékek


ApexP3

  • 0,3 – 10,0 μm részecskeméretű csatornák
  • 1 CFM (28.3 LPM) áramlási sebesség
Olvass tovább >